Product filters Product filters

Standaard bestekhouders

De ideale manier van bestek opbergen

Ieder onderdeel van ons bestekopbergsysteem wordt zorgvuldig vervaardigd. Er worden speciaal gevormde houten bestekhouders gebruikt waarvan het merendeel uit beukenhout is vervaardigd. De bestekhouders zijn met zuurvrij krasbeschermend viltdoek overtrokken om uw bestek optimaalte beschermen. Natuurlijk wordt ieder bestekonderdeel met ons systeem apart opgeborgen om krassen te vermeiden. In de belangrijkste bestekhouders kunnen 6, 8, 9 of 12 delen geplaatst worden. Daarnaast zijn er vele bestekhouders voor losse bestekdelen of voor dubbel bevestiging verkrijgbaar.

Onze bestekhouders zijn geschikt voor de meeste bestekken. Echter een aantal bestekken hebben een sterk afwijkende heftdikte of keramiek heften. Voor deze bestekken hebben wij speciale bestekhouders.

Een besteklade inrichten met deze bestekhouders gaat eenvoudig. Snijdt zelfklevend vilt op maat en plak het in een lade. Leg de bestekhouders met bestek in de lade om de meest geschikte indeling te maken. LET OP: het beste legt u de houders tegen de glijrichting in, dit voorkomt het eventueel glijden van het bestek uit de houders. Verwijder daarna het papier van de kleeflaag onder de bestekhouders en druk ze vast op de gewenste plaats. Dat is alles. Als alle bestekhouders geplaats zijn plaatst u de bestekdelen en beschermt u ze met de afdekdoek. Zo blijft uw bestek in optimale conditie voor het volgende gebruik. (Bij staalbestek is de afdekdoek niet noodzakelijk.)

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen en kiezen van de juiste bestekhouders dan kunt u met ons offerteformulier eenvoudig een overzicht door ons laten samenstellen.


Onder de standaard bestekhouders valt de B-serie en de A-serie.

Alle bestekhouders zijn leverbaar in zeven kleuren.

Door het instellen van de filters aan de linkerzijde van het scherm vindt u eenvoudig de juiste bestekhouder.