Product filters Product filters

Maatwerk

Naast alle standaard mogelijkheden met onze bestekhouders leveren wij enkele maatwerkproducten.

Bestekplateau

Een bestekplateau, precies op maat gemaakt laat u direct in uw bestaande lade zakken. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat het plateau in productie. Ongeveer veertien dagen later ontvangt u uw maatwerk bestekplateau.

Bestekinzetlade

Ook een inzetlade, kunnen wij precies op maat gemaakt leveren. Heeft u een lade met voldoende diepte dan is het zonde om die ruimte niet te benutten. De inzetlades zijn stapelbaar en laat u in uw bestaande lade zakken. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat de inzetlade in productie. Ongeveer drie weken later ontvangt u uw maatwerk inzetlade.

Bestekinbouwlade

Daarnaast is er de mogelijkheid om in een bestaande kast zonder lade, een lade in te bouwen. Deze bestekinbouwlade is eenvoudig met vier schroeven te monteren in een bestaande kast. Let op: de bestekhouders dienen er los bij te worden besteld.

Bestekkoffers en bestekkasten

Tot slot is het mogelijk om bestekkoffers en bestekkasten volledig naar wens in te laten richten met bijvoorbeeld bestekhouders voor speciale bestekdelen of ingericht voor een speciaal samengesteld uitgebreid bestek. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat het bestekkoffer of -kast in productie.