Naast alle standaard mogelijkheden met onze bestekhouders leveren wij enkele maatwerkproducten.

Bestekplateau

Een bestekplateau, precies op maat gemaakt laat u direct in uw bestaande lade zakken. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat het plateau in productie. Ongeveer veertien dagen later ontvangt u uw maatwerk bestekplateau.

Richtprijs: houdt u rekening met een gemiddelde prijs van € 9,00 per dm2

Bestekinzetlade

Ook een inzetlade, kunnen wij precies op maat gemaakt leveren. Heeft u een lade met voldoende diepte dan is het zonde om die ruimte niet te benutten. De inzetlades zijn stapelbaar en laat u in uw bestaande lade zakken. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat de inzetlade in productie. Ongeveer drie weken later ontvangt u uw maatwerk inzetlade.

Richtprijs: houdt u rekening met een gemiddelde prijs van € 16,50 per dm2

Bestekkoffers

Het mogelijk om bestekkoffers volledig naar wens in te laten richten met bijvoorbeeld bestekhouders voor speciale bestekdelen of ingericht voor een speciaal samengesteld uitgebreid bestek. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat het bestekkoffer in productie.

Bestekkasten

Tot slot is het mogelijk om bestekkasten volledig naar wens in te laten richten met bijvoorbeeld bestekhouders voor speciale bestekdelen of ingericht voor een speciaal samengesteld uitgebreid bestek. Na ontvangst van het zo volledig mogelijk ingevulde offerteformulier ontvangt u van ons een schets van de indeling en de offerte. Na uw akkoord gaat het bestekkast in productie.

Meer informatie over maatwerk

Vul onderstaand formulier in om het betreffende offerteformulier te ontvangen of bel ons direct via +31 73 648 00 03

Het interieur is mogelijk in alle 7 viltkleuren.